sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Hieno otsikko tähän, kiitos!

Näin ekas hyvät synttärit Tussille!


Hmm mitähän hienoa tässä ny sanois... no, katoin Juniorilta Hamtaro: Seikkailuja Ham-Ham maassa elokuvan, kun oli tylsää. Jo toi nimikin.... KINKKUA!!! Mut siis sehän oli ihan perus lastenelokuva, missä ei ollu mitään järkeä. Ainaki kahden tärkeen henkilön nimet jäi kertomatta, plus en muista niiden hamstereiden nimiä ku niitä on nii monta ja katoin Hamtaroo viimeks joskus nakki ja paise. :B Ja se pääpahismikälie oli kissahamsterilohikäärmejokin. Ja sen nimi oli Tarmo.
Kävin äidin kanssa luontoreissulla, ja nähtiinkin joutsenia ja kuultiin hanhien ääntelyä jeejee. Oli hienon kuulosta. Ja sit siinä rupesin miettimään Soturikissoja, joista tällähetkellä luen Tulitähden tehtävää (enkunkielisiäki oon lukenu 7). Suunnitelinpa uutta Soturikissat aiheista fursonaakin siinä. Ehkä lykkään siitä joskus kuvan tänne blogiin, nimeltään on hän Hanhitassu, naaras ja kuuluu Varjoklaaniin. Ja kaikkia kiinnosti u___u

Ja koska tänään on myös omien tietojeni ja Wikipedian mukaan Titanicin uppoamisen vuosipäivä, pistänpä aiheeseen liittyvän videon parista elokuvasta, jotka osoittavat, että kaikkea voikin ihmiskunta trollata, eli:

Nostalgia Critic - Animated Titanic DOUBLE FEATURE

Niinpä, fuck you kirsumustekala

- Sirita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti