maanantai 30. huhtikuuta 2012

Vappuja :B

Lol upea, keskeneräinen sivu Prophecy of Flashista. Hyi Foxblazen zombinaama kakkosruudus :/

HMMM mitähän tässä nyt kertoisi. Ihan normi elämää tässä ollaan elelty. Tänään oli ussankokeet ( meil on liikaa kokeita nyyh ), jotka meni päin ties mitä. Ja ruotsin kokeesta sain seiska miinuksen jee!
Eilen oli kivaa, kun olin iScribblessä Kipinän kanssa. Jonkin sortin pokémon taistelua siinä käytiin. Minä voitin ja nappasin harvinaisimman pokémonin maailmassa, Kipinin! Insideä meillä juujuu. Tuon iScribblen aikana tuli tehtyä niinkin komea hahmo kuin Jooseppi!


Jumalattoman komea mies. Ja tuolla on Kipin kuolaamassa tosiaan. Kipinä pyysi piirtämään hänet sinne. u__u Meikäläisen Louhiturkit improkin on nyt lähtenyt käyntiin olen kovin onnellinen.

Ja FeralHeartiin sain tehtyä ekan presetin, hahmoni Scythen. Ihan kiva siitä tuli ekaks, mut häntä vammaa. No, korjaan sen joskus.

Ja siinä on sitten Scythe ihan pelissä. Neidin silmiä ei näy mut hälläväliä! Ei ne sen erikoisemmat ole.

Hui tulipas tähän päivitykseen paljon kuvia...!

- Sirita





sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Eläimistä



Miljoonat rotukoirat kärsivät rahanahneen ja huolimattoman rotujalostuksen aiheuttamista ulkomuodollisista ja rakenteellisista ongelmista. Kyseessä on eläinrääkkäys siinä missä pentutehtailukin sitä on!

No, en nyt suuremmin keksi muuta sanottavaa. Eli moni koira kärsii rahanahneesta jalostuksesta, mikä aiheuttaa koirille vaivoja, joista koira kärsii. Niin tosiaan, rahahan tämän aiheuttaa. Kuva ei ole itse piirtämäni, mutta tarkoitus on levittää sitä ympäri nettiä, blogeihin, roolipeleihin, ihan minne vain mihin se kelpaisi. En postaa tätä vain ketjuviestien takia, vaan ehkäpä joku tälläistä rotua itselleen harkitseva sen näkisi, ja tajuaisi ettei se kannata. Ei se ole koirien syy, vaan ihmisten. Ja onhan koira tunnetusti ihmisen paras ystävä. Miksi me sitten teemme näin ystävillemme?
Ottaa kyllä minuakin pannuun eläinrääkkäys ja tämä sairas jalostus. Ihmiset haluavat vain rahaa, eivätkä välitä minkä hinnan muut ihmiset tai eläimet siitä maksavat. Ihmisillä ja eläimillä on sielu, ei niitä voi heittää nurkkaan kuin vanhaa lelua. Ei se ole oikein. Ja koska olisikaan? Harmittaa ihmisten ajattelemattomuus. Puhun nyt siis enemmän eläimistä kuin ihmisistä.

Katson noita eläintenpelastus ohjelmia, ja kyllä ihan hirvittääkin, kuinka ihmiset voivat tehdä niin eläimille. Ja vielä kehtaavat sanoa rakastavansa niitä. Oikeasti ihmiset. Ei näin. Ei näin.
En kuitenkaan ole senlainen ihminen, jonka mielestä lemmikkieläimet pitäisi vapauttaa luontoon. Lemmikit ovat eläneet ihmisten kanssa, ja tuskin selviytyisivät kovin kauaa itsekseen. Mutta siis, eläintarhojen kanssa olen samaa mieltä, useimmat eläintarhaeläimet ovat kasvaneet sielä, ja eivät varmaan luonnossa pärjäisi. Ja kyllähän eläimiä vapautetaankin luontoon, jos ovat olleet loukkaantuneita, nii hoidon jälkeen. ;)
Mutta siis ajatelkaapas. Ei varmasti olisi mukavaa elää näinä eläiminä, jotka ovat joutuneet rääkkäyksen kohteeksi tavalla tai toisella, vai mitä? Niin, nuoren ihmisen mielipiteet tuskin vaikuttavat mihinkään, mutta sanoinpahan sanottavani.

Ja ei sit muuta.

lauantai 21. huhtikuuta 2012

Hiphoppia ja juttuja

Kirjotellaanpa taas jotain. Eli ekas, oon kipeenä. Tyhmä nuha ynyny. Sit tänään oli hiphop esitys yhdessä paikassa, hiphoppia siis tanssin, ja meidän ryhmän esitys oli se. Yllättävän hyvin meni! :o Meil on kans jossaki Jeesus jutus esitys sit, mut meidän esiintymisasut ei sinne kelpaa, koska niis housuis on reikiä. No sori. u__u
Gerbiilejäni päästin taas tänään huoneeseeni juoksentelemaan ja siivosin niiden lasihäkin ja vaihdoin purut. Ja koiralleni annoin tänään hieronnan, tykkäsi hän kovin. Oon ainoo joka saa meidän Penan rennoks. Oon ylpee ittestäni
Ja tuos vieres uberhieno kuva Viruksesta, joka on Copic tusseilla toteutettu. Se näyttää IRLissä paljo paremmalta, mut no joo. Tämäkin päivitys kaipaa kuvia! Nyt juttelen Pipilian kanssa mesessä ja meen pian kattoon sitä Mies ja alaston ase leffaa telkusta. Mielenkiintoinen elämäni! 

Tulee aina välis takatalvi, mikä on kovin ärsyttävää. No, ei voi mitää :/
















Ja sit mukavan talvinen kuva vuodelta nakki ja muusi, meidän Penahan se siinä möllöttää.

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Hieno otsikko tähän, kiitos!

Näin ekas hyvät synttärit Tussille!


Hmm mitähän hienoa tässä ny sanois... no, katoin Juniorilta Hamtaro: Seikkailuja Ham-Ham maassa elokuvan, kun oli tylsää. Jo toi nimikin.... KINKKUA!!! Mut siis sehän oli ihan perus lastenelokuva, missä ei ollu mitään järkeä. Ainaki kahden tärkeen henkilön nimet jäi kertomatta, plus en muista niiden hamstereiden nimiä ku niitä on nii monta ja katoin Hamtaroo viimeks joskus nakki ja paise. :B Ja se pääpahismikälie oli kissahamsterilohikäärmejokin. Ja sen nimi oli Tarmo.
Kävin äidin kanssa luontoreissulla, ja nähtiinkin joutsenia ja kuultiin hanhien ääntelyä jeejee. Oli hienon kuulosta. Ja sit siinä rupesin miettimään Soturikissoja, joista tällähetkellä luen Tulitähden tehtävää (enkunkielisiäki oon lukenu 7). Suunnitelinpa uutta Soturikissat aiheista fursonaakin siinä. Ehkä lykkään siitä joskus kuvan tänne blogiin, nimeltään on hän Hanhitassu, naaras ja kuuluu Varjoklaaniin. Ja kaikkia kiinnosti u___u

Ja koska tänään on myös omien tietojeni ja Wikipedian mukaan Titanicin uppoamisen vuosipäivä, pistänpä aiheeseen liittyvän videon parista elokuvasta, jotka osoittavat, että kaikkea voikin ihmiskunta trollata, eli:

Nostalgia Critic - Animated Titanic DOUBLE FEATURE

Niinpä, fuck you kirsumustekala

- Sirita

lauantai 14. huhtikuuta 2012

herppaderppa

Piti olla parempi päivitys mut bloggeri sekos nii mukavaa C: Saatte siis odottaa koska en jaksa kaikkee kirjottaa uudestaan. Ja tos on mun piirtämä Herdier, Pokémon jutut siis jatkuu jee.
Tussille tein synttärikortin muuten u_u












 
Ja Homestuckin olen löytänyt. Katsokaapas tuo, ehkä joku kiinnostuukin kyseisestä sarjasta C: Aluks hieman tylsä, mut muuttuu kyl paremmaks.

- Sirita

tiistai 3. huhtikuuta 2012

Tässäpä teille turhaa juttua!

Teen tämmösen, vaikka tuskin jaksan vastata mihinkään näistä kovin rakentavasti! 8D
_____________________________________________________________

FAKTOJA MINUSTA

1. Seksuaalinen suuntautuminen
Tää on näitä elämän suuria kysymyksiä, joihin en osaa vastata, ainakaan nyt. En miteenkään tunne vetoa kumpaankaan sukupuoleen, et kai sit en tällä hetkellä siitä välitä. Oishan se joskus kiva saada perhe ja silleen, mut tiedä häntä mihin tämä maailma vie. u__u Tyttöjen kanssa juttelen ja olen paljon mieluummin, mut luulen että se on ihan normaalia. Tosin isä on sanonu tyyliin: "Jos tuot poikaystävän, se lentää pihalle. Ja jos tuot tyttöystävän, jäät perinnötttä". Kannustavaa!

2. Missä olen todella huono
Monissa asioissa. Mut ekas tulee mieleen matematiikka ja taustojen piirtäminen. Kumpikin on yhtä tuskaa, eikä oikein onnistu. Ja silti haluisin osata molemmat. No, aina ei voi voittaa. :/ Ja sit oon huono liikunnassakin!

3. Kenen sylissä tahtoisin olla
En tiedä! Mut varmaan jonku läheisen ihmisen! ( kökkövastaus.com )

4. Parhaat ensitreffini
En oo ees koskaan ollu treffeillä, joten mahdotonta :D

5. Kuvaus itsetunnostani
Se kyl riippuu aika paljon tilanteesta. Kai toi normi itsetunto on ihan hyvä, mut siis välillä tulee kauhee teiniangst, ku jokin asia menee huonosti. Ja joo, sorrun kyl itsesääliinkin välillä. Mut joskus itsetunto sit power uppaa oikein kunnolla, jos jokin asia onnistuu. Mut sit se laskee taas pian normitasolle. Itsetuntoni on jännä.

6. Parhaat ystäväni 
Aah en tykkää ystävien luokittelemisesta mitenkään parhaiksi. No, Pipilia on luultavasti kuitenkin rakkain ystäväni, häneen oon tutustunu joskus ihan pienenä, ja ihan vaan kyseisen henkilön ajattelukin saa mut paremmalle tuulelle. Mut kaikista ystävistäni välitän tosi paljon <3

7. Lempikirjani
Hei ei näin vaikeita kysymyksiä! Mulla on siis oikeesti vaikeeta sanoo mitään lempijuttua. o____o Mut Soturikissat kirjoista tykkään, Pimeyden hetki taitaa olla niistä parhain ( oon lukenu enkunkielisiäkin ), ja sit Orrin, Usvasaaren sankari oli kanssa tosi kiva! C: Yönsiiven velhotkin on ihan jees, saamarin pelottava kylläkin! Ja sit suosikkisarjakuvia on monta, mut niitä ei kai luetella kirjoiksi...?

8. Suurimmat "turn offit" 
Epämukava ja itsekäs luonne ainakin. En tykkää sellaisista ihmisistä hyhyh. Ja niistä, jotka ei kunnioita muita tai välitä niiden mielipiteistä ynnä muuta. En sit osaa paremmin sanoo, mut epäilyttävän näköset tyypit joo. En silti haluis arvioida ihmistä heti esim. ulkonäön perusteella, mut tosin voihan sekin hieman vaikuttaa.

9. Kuvaus parhaasta ystävästäni
Pipilia: Hauska, mukava, kuuntelee mua, osaa lohduttaa mua, tykätään samoista asioista, sopivasti seko, ihanan rauhallinen ja ylipäätään sellainen ystävä, jonka jokainen ihminen haluaisi. Aivan ihana persoona, josta ei voi olla pitämättä!
Tussi: Hauska, keksii aina jotakin, mikä naurattaa, pervo, sekopää ja kaikkea muuta mahdollista. Pipilian serkku, ja kyl on tosi mukava tyyppi hänkin!
Ja sithän mun kaikki kaverit on tosi persoonallisia ja ihania! Ilu <3

10. Lempieläimeni
Ör lisää vaikeita kysymyksiä. Minähän kielsin jo! Mut monista eläimistä tykkään hirveesti, mut ehkä suosikkieläimiä on kaikenmoiset linnut, etenki pöllöt. Ne on upeita, ja mua ei lakkaa hämmästyttämästä se niiden kyky lentää ääneti! Tosi kauniita ja kuinka paljon erilaisia lintuja onkaan! óuò Tykkään ihan kaikenlaisista linnuista, korppikotkistakin! Maailma on ihana paikka kun on lintuja! Niitä on mukava seurailla ja kuunnella.

11. Joku ketä ikävöin
Vaari ehdottomasti! <3 Edesmennyt on hän jo, mutta siis aivan ihana ihminen oli, ja pyytteettömästi ihailin häntä. Hauska ja mukava ihminen hän oli.

12. Syy edelliseen erooni parisuhteessa
No en oo koskaa ollu parisuhteessa, nii mahdotonta tääkin! x)


13. Mitä tein eilen
Olin koulussa, luin fysiikan kokeisiin, päivitin blogia, datailin ja muuta mukavaa. Sekoilua mesessä Tussin ja Pipilian kanssa. Plus piirsin sen haukkakuvan, joka oli edellises blogipäivitykses.

14. Suurimmat saavutukseni
Piirtämisessä kehittyminen! Ja sit joku 8 ½ matikan kokeesta. :) No en oikeesti tiedä, mikä ois mun suurin saavutus.

15. Kuvaus ihmisestä ketä inhoan eniten
No perus assholet, draamatyypit ja muut tälläiset! Ja sit pienet lapset. Ehkä koska ne ei tykkää musta jostain syystä >___< Ainakaan kaikki. Enkai oo tarpeeks viihdyttävä.

16. Lempibiisini tällä hetkellä
Öhöhö en kyl todellakaan tiedä! Frontside Ollie no ei. Ei mul kai oo mitää lempibiisii :'D

17. "how my last kiss when down"..? 
Anteeksi tajuamattomuuteni. En käsitätä tätä xD

18. Mitä pidän viehättävänä toisessa ihmisessä
Mukava luonne, kiva ulkonäkö ja hyvä käyttäytyminen ainakin. Pojissa tykkään sit ihan perustyypeistä, jotka on mukavia C: Tytöist en sit tiiä, ihan kun vaan mukavia ja sellaisia ovat nii joo

19. Kaikki eläimet mitä minulla on ikinä ollut
No, Pena on meidän koira, ja se on perheen oma lemmikki. Mut tällähetkellä mun ihan omat elukat on gerbiilisiskokset Nelli ja Liisa. Ja sit toi meidän toinen kultakala Otus luokitellaan kai mun omaks 8D Plus omenakotiloni ( asuvat akvaariossa, vesielukoita ). Niitä on yhteensä 4 niitä omppuja.

20. Lempi-jäätelömaku
Vanhan ajan vanilija ja päärynä

21. Paikka missä haluaisin juuri nyt olla
Tääl kotona on ihan mukavaa n__n

22. Ilkein asia mitä kukaan on minulle sanonut
Se et oon tunteeton eläinrääkkääjä ( mistähän sekin tuli? O___o ) ja sit ne kiusaamisen yhteydessä sanotut asiat.

23. Missä olen aikaisemmin asunut
En missään muualla ku täällä C:

24. Rakastan sinua jos...
Kohtelet mua hyvin, annat rahaa aina kun pyydän ja oot uskollinen sekä huumorintajuinen ynnä muuta


25. Tulevaisuudensuunnitelmat
Niistä mulla ei oo mitään aavistustakaan vielä 8D

26. Sisäinen konflikti itseni kanssa
Se et oon laiska, ja haluisin olla monissa asioissa paljon parempi ku oon 

27. Mitä teen huomenna
Teen fysiikankokeen, oon koulussa, teen läksyt, meen hih hoppiin ja sen jälkeen luultavasti datailen

28. Mitä haluan olla vanhempana 
En oikeestaan tiedä. Mut jotain sellaista haluisin tehdä, mistä tykkäisin ja missä oisin hyvä!

__________________________________________________________________________

Siinä oli eka osa, teen toisen osan sit ku löydän. xD Ajattelin kans pistää faktoja mun fursonasta Viruksesta, mut eiköhän tos oo jo tarpeeksi tekstiä.


Haluun oppii piirtään Pokémoneja. Tääki onnistu vasta linetysvaiheessa. Ja copyt koska on haluun pistää ne, ettei kukaan pölli!


- Sirita

maanantai 2. huhtikuuta 2012

otsikko

ÄÄÄH koetan maksimissaan päivittäin pistää tänne blogiin tekstejä. Pistin tästä jo mainostusta devaan, toivon että saan lukijoita. Toivon.
Yks luokkalainen tuli tänään kahden viikon matkalta, ja anto kaikkee ostamaansa tavaraa muille. Sainko minä jotain...? Taidatte arvata vastauksen. Tiedän, ei kaikki muutkaan saanu, mut sit ne sai, joita kyseinen tyyppi ei sit kunnolla oikeen tunne. Kai. angst >____<
Ja tänään tulikin toinen trolli, kiitos Tussin, Pipilian serkun! Hää trollas mua mesessä, esitti Pipiliaa. Mutta huomasin kuka oli kyseessä! Olenko vähän paras.


Piirsin tän nopesti, koska blogi tarvitsee kuvapostuksen! Se on random haukka! Ja copyright sen takia, ettei kukaan urpo tule ja pölli C: Ja miks haluun antaa tolle haukalle nimen Marsu? O_o

Tiedättekö tunteen kun on liian paljon ideoita, ja niitä ei voi toteuttaa! Tai voisi, mutta olen liian laiska. Argh kuolen sen takia. No en oikesti. Toivon ainakin niin. Ihan sarjakuvaideoista puhun, niitä mulla on  monia mutmut....
Ja hei, olen jopa lukenut kokeeseen tänään! Näin tämä elo sujuu!

Yritin kanssa löytää jotain musiikkia tähän, mut ei tällä kertaa. Valitan.

- Sirita

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Kissatrolli ja muuta mukavaa

DeviantART antoi minulle kivan yllätyksen näin aprillipäivänä, kissatrollin! Kissaihminen olen, joten ihan mukavaa toi on. Ja sai vielä Whiskers - badgenkin jos teki random kissa kuvan ja silleen. Sehän on mukavaa! Ja joo, tuossapa on siis päivän kunniaksi tekaisema random kissakuva. Ja muuten, tämäpä on jo saanut jotain 15 kommenttia, kun parhaimmat kuvani saavat jtn 8 kommenttia. Elämän suuria totuuksia trollauksia. Ja tänään, näin aprillipäivänä, on enoni syntymäpäivä. Olen hänelle kortinkin tekaissut, annan sen sitten perjantaina kun hän tulee käymään c: Ihan onnistunut kortti oli, haluisin näyttää sitä myös täällä netissä, mutta isäkulta ei  jaksa nähtävästi laittaa skanneria/tulostinta tähän mun koneeseen jee. Selitän tääl kaikkee, vaikka mun blogilla ei ole edes yhtään lukijaa. No jaa, kai sitä pitää jonnekkin kuulumisia kirjoittaa. 8D Taidanpa linkata tänkin blogin devaan ja ties minne. Hm, jännä juttu, et niin moni on kiinnostunut mun improsarjakuvasta, LOUHITURKIT. Eikai se idea ole niin ihana, vaan joku random nopeesti keksitty. Suuri totuus on paljastettu jeejee.
Jostakin syystä YouTube ei tänään pidä musta. Mokoma aprillipäivä, ku Tubekin trollaa mua. Niin, mullahan on uusi käyttäjäkin YouTubessa, SiritaLynx. Menkää katsomaan, jos kiinnostaa ( eihän mul edelleenkää oo lukijoita täs blogis löl ).
Aijon myös tämän vuoden puolella aloittaa ensimmäisen fursuittini. Hahmo on luultavasti sekorotuinen koirahahmoni, Jake. Se oli aluks Jack, mut Jake on parempi nimi miusta sille. Et saa nähdä kuinka senkin kanssa käy. Postaan kai sit tänne edistymisvaiheita siitä suitista sit. JA EI, TÄMÄ EI OLE APRILLIA!

Ja sit jotain random kuvia Viron matkalta, eläintarhasta: