torstai 17. toukokuuta 2012

Chacarron Macarron

Lol mikä otsikko. Johtuu siitä että kuuntelen just tätä musaa. Enkä edes tiedä miksi.

Mut hui, en ookkaa kirjotellu tänne piiitkään aikaan! :o Sori ihmiset, on ollu kiireitä. Koulussa on kauheesti kokeita ny apuaaah! Feilaan ainakin matikan kokeen jeejee. Ylipäätään tää koulu on kakkaa, mut onneks kesäloma alkaa pian <3
Ja Pipilian kanssa suunnitellaan salaista sarjisprojektia! Saatte ihmetellä kauan aikaa. Koska se on salainen. Ja mitä iloa olisi siitä jos kertosin salaisuuden?

...................mitä?

Mut nyt spämmään teitä kuvilla:

Nämä on muuten kummatkin hiirellä piirretty! Ylemmässä kuvasa käytin dAMuroa, ja hahmo on Homestuckin pahis Bec Noir. Aivan ihana hahmo on kyllä! <3 Ja sit alempi kuva on random pikseliörkki, johon käytin Gimppiä vaiko Gimpiä, en tiedä kuinka se kirjotetaan oikein. Harjoittelen pikselitaidetta. Nii. Saa nähdä kuinka käy.
Örrr devassa on hirveesti kiribaneja menossa, haluisin saada ees yhen kiinni. Se ois unelmieni täyttymys, ku en oo ennen kirijä saanu! Ehkä jonakin päivänä....!

Ja en sit tiiä, eikö joku tätä blogia lukeva tyyppi kestä verta, mut ei täs nii paljo verta oo. Ja teitä on varoitettu. Ja sarjakuva sivu on siis PLAGUE - improon kuuluvaa juttua. Ihailkaa värityistaitojani. Ja muistakaa lapset, anatomia ei toimi näin! c:
 Sivun hahmo on Iaranyn Tommy. Ja mutanttirotta.
Ei sit mulla oo muuta sen erikoosempaa sanottavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti