sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

A hero among trolls

Oijoi, nyt se kesäloma sitten alkoi! C: I am so happy right now! Olin myös eileen Kipinän kanssa selaisessa jännässä paikassa, ja ai että kun meillä oli hauskaa! Juttelimme kaikkea, kuten leffojen loogisuudesta ja Pokémoneista. Piirsimme myös kaikkea hienoa, ja saimme aikaan ensimmäisen luvun upeaa ja eeppistä, sekä kliseistä sarjakuvaamme Deniä. Koko juttuhan on sitten pelkkä vitsi, parodia. Ja sivuja löytyy minun deviantARTistani. Ja jo on tullu joku sanomaan, että hahmot on samankaltaisia joidenki muiden hahmojen kanssa, ja tarkistin asian. En kyl huomannu, et ois paljo toisiaan muistuttanu. Ja hei, hahmot on nopeasti tehty sen suurempia juttuja ajattelematta. Mut jos ei kelpaa, niin haters gonna hate.
Random kissa jonka piirsin.
Ja juu, koetan saada blogiini uuden ulkoasun näin kesän kunniaksi, mutta se tarvitsee inspiraatiota sekä idean! Hmmh... Ja todistushan oli minusta varsin hyvä, kaksi kymppiäkin tuli, englannista ja biologiasta. Ja musiikki ja köksä nousi. Musiikki on 8 ja köksä 9. Woooo! (⌒▽⌒)
Mut joo. Ajattelin kattoo tänään Men in Blackin, kun sen nauhalle oon ottanu. Ja voishan sen kakkosenki joskus myös katsoa, kun sekin on nauhalla. Kolme asiaa joista ei voi saada tarpeekseen: suklaa, ystävät ja elokuvat. Deal with it!

I scream, you scream, we all scream for ice cream!

Hyvää kesää toivottelen nyt kaikille tämän kirjoituksen lopuksi! n__n

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti