lauantai 31. maaliskuuta 2012

Screw you eggs!

Tiedättekö kuinka vaikeaa on selviytyä munien kuljettamisesta tuulisella säällä, kun vieläpä kulkee pyörällä? No, minäpä kerron:
Ekaksi, arvasin että jotain kamalaa tapahtuu. Piti mennä ostamaan kananmunia, että äitikulta saisi tehtyä suklaakakun. No, minähän menin. Ostin myös mangaa, Happy Happy Cloverin kolmososan. Rahathan ei tietenkään kunnolla riittänyt, ja piti pistää äidin tilille 40 senttiä, että hän maksaa. n__n Olen kiltti.
Lähdinpä sitten kaupasta, ja tuuli kivasti, joten pussi jossa munat ja manga olivat, alkoi heilua. Varmaan kuullosti todella järkevältä kun huusin sille pussille tyyliin: "EIII EI ÄLÄ TEE NOIN! ÄLÄ TEE NOIN!" No, kuljetin aina välissä pussia kädessäni, koska muuta mahdollisuutta ei ollut. Ja tietysti ehdessä välissä se pussi tipahti kädestänim, ja menetimme neljä munaa ;n; Ja manganikin hieman kastui nyyh. Sain kuitenkin koko höskän raahattua kotiin, ja kaikki hyvin, loppu hyvin. Onneksi kukaan ei ollut näkemässä ilmeitäni ja reaktioitani matkan varrella. n__n

Ja sit jotain epämunaisaa musaa vielä, tykkään tästä tosi paljon! 8D


Siinä se, Sirita out!

perjantai 30. maaliskuuta 2012

gaah

Kyllähän blogin pitää alkaa jostakin! Eli siis, kolmas blogiyritykseni, toivottavasti toimii nyt T___T
Jenin streamia oon seurannu melki koko päivään, hauskaa on ollut! Pipiliakin on mesessä ollut aah mukavaa!
Ja laiska olen. C: Mukava alku! Iloisia uutisia on, että sain enkun kokeesta luokan parhaan numeron, kokonaisen kympin jeejee! Ja ku mul on todettu lievä skolioosi, nii ny se on parantunu jeees! <3 Ihanaa C:

Mut joo ku on nii myöhä ny, niin meen! Moi

                                                                
Tälläisen kuvan pieraisin Pipilialle, meidän fursonat kuutamossa jee